16 Сәуірде бракераждық комиссия мектеп асханасына мониторинг жүргізді. Тексеру барысында санитарлық-гигиеналық нормалар мен тамақ дайындау технологиясының сақталуына ерекше назар аударылды. Комиссия асхана бөлмелерін, соның ішінде асхана, қойма және асхана бөлмелерін мұқият тексерді. Құжаттама, оның ішінде келіп түсетін шикізатты есепке алу журналдары, тағамдардың технологиялық карталары және дайын өнімнің сапасын бақылау журналдары тексерілді. Азық-түліктің жарамдылық мерзімі мен сақтау шарттарына ерекше назар аударылды. Күн сайын мектеп директоры бекіткен мәзір ілінеді. Бал.қызметкер және әлеуметтік. Мұғалім бракераж журналына күнделікті жазба жүргізеді. Күн сайын аспаз әлеуметтік желімен бірге. Педагог имед. Қызметкер дайын өнімнің тәуліктік сынамасын жүзеге асырады.
Комиссия мүшелері бөліктердің нақты салмағының мәлімделген нормаларға сәйкестігін іріктеп тексерді.
Мониторинг барысында ерекше ескертулер анықталған жоқ. Тексеру кезінде асхананың барлық жабдықтары жақсы жағдайда болды, мен барлық талаптарды орындаймын